Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szappan gyártó cégek képes leírás - Szappan.tlap.hu
részletek »

Szappan gyártó cégek - Szappan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szappan.tlap.hu » Szappan gyártó cégek
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bio Baby

Bio Baby

Óvd a babádat, óvd a természetet, vásárolj Te is környezetbarát terméket. A BioBaby kozmetikumok olyan értékes összetevőket tartalmaznak, mint az oliva, a rizs, az avokádó, a jojoba, az édes mandula, a szezámmag, a kókusz, a makadám dió, a napraforgó, a pálmaolaj és koncentrátumai, ezen kívül különböző növényi proteineket, ásványi anyagokat, béta karotint, E-vitamint, termálvizet, shea vajat, szigorúan ellenőrzött bio kertészetből származó körömvirágot , kamillát és gyógynövényeket is találhatunk bennük.

Caola

Caola

Hutter József szappanfőző gyárával tette meg az első lépéseket a magyar kozmetikai ipar, s egyben ez a vállalkozás számít a mai Caola egyik jogelődjének is. A Hutter szappangyár gyorsan fejlődött. Elsőként vezették be a gyári mintaboltban való árusítást, ahol a vevők megismerkedhettek az egyre népszerűbb Hutter-féle szappanokkal és kozmetikumokkal.

Douglas szappanok

Douglas szappanok

Az egyszerű szappantól a többlépéses bőrápoló rendszerig mindent megtalálunk a neves Douglas kínálatában. Jelen van a préselt kiszerelésű arctisztító szappan normál-zsíros bőrre, mely gyengéden eltávolitja a napi szennyeződést és zsírokat, de ugyanígy megtalálható a folyékony kiszerelésű arctisztító szappan is.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Fa szappan

Fa szappan

Fa az egyik legismertebb testápolási márka a világon, és vezető szerepet tölt be az európai piacon. Jelen van a Távol-Keleten, Afrikában, Ázsiában és Latin-Amerikában, összesen több mint 120 ország boltjainak polcain. A Fa termékeket a főbb testápolási kategóriákban kínáljuk: dezodorok, tusfürdők, habfürdők, és újdonság a habszappanok szegmense.

Lush

Lush

Hiszünk a friss, organikus gyümölcsökből, zöldségekből és a legfinomabb illóolajok hozzáadásával készített kozmetikumaink hatékonyságában. Ezekhez garantáltan nem használunk fel állati eredetű alapanyagot, s hogy mindezt te is lásd, kiírjuk az összetevők listáját. Nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy kizárólag olyan beszállítóink vannak, akik a biztonsági teszteléseket nem állatokon, hanem csakis embereken, azaz 'rajtunk', önkéntes jelentkezőkön végzik.

Orosházi szappan Kft

Orosházi szappan Kft

Háziszappangyártással foglalkozunk. Ez a szakma ma már kihalt, ez köszönhető a gépiesítés és a hatalmas cégóriások, valamint az emberek igényeinek változásának. Cégünk egy szappanfőző mester (Fehér László) receptje alapján főzi a szappant.

Palmolive teljes szappan kínálat

Palmolive teljes szappan kínálat

Palmolive - Colgate-Palmolive Magyarország termelő Kft. Megtekinthetjük a Palmolive cég teljes szappan kínálatát. 'Moisture Care' pipereszappan olíva kivonattal. 'Indulging Delight' pipereszappan tej és méz kivonatokkal.

Spanyol geránium szappan

Spanyol geránium szappan

Ismered a hamisítatlan spanyol életérzést? Élveznéd, ha mindezt a mediterrán életigenlést egy illatos, kifejezetten a nyárra megalkotott, természetes bőrápolókkal teli szappanban is megkapnád? A Spanyol geránium azokra a tikkasztó nyári napokra készült, amikor áll a levegő. És azokra az estékre, amikor - mint Andalúziában - az éj leszálltával fellélegzik minden, és újra megtelik élettel a város.

Szappan manufaktúra

Szappan manufaktúra

Ügyfélszolgálat. Ha kérdése lenne, vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat az info@szappanmanufaktura.hu e-mail címen vagy hívjon minket a következő telefonszámon: 06 /30-287-0000. Szintén várjuk a kérdéseket facebook.com/ZelkaSzappan Facebook oldalunkon is. Új címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 85. 2. emelet (Amfiteátrum irodaház)

Hirdetés
Takács Orsi

Takács Orsi

Takács Orsi. Az orsiszappan megalkotója. Jó pár éve családom minden tagja kézműves szappanokat használ. Innen jött a gondolat: a szappankészítést meg kell tanulni. Hosszú kutakodás után megtaláltam a számomra legmegfelelőbb tanfolyamot. Az elsőt még 5 követte. Mindent tudni szerettem volna az összetevőkről, hatóanyagokról. Ezt a tudást pedig át szeretném adni Neked, szappan formájában, mert egy jó kézműves szappan tisztít, ápol, hidratál, sőt egyes bőrbetegségeken képes javítani.

Yamuna

Yamuna

Mi visszatértünk őseink tudásához, és azokat az értékes, természet szülte kincseket szeretnék - a modern kor felfedezéseit kamatoztatva - a mai emberek háztartásába visszacsempészni, melyek megkérdőjelezhetetlen hatékonyságukkal kegyesen állnak szépségük és egészségük szolgálatába. S bár a 100 %-os tisztaságú termék megalkotása elérhetetlen küldetésnek bizonyul, mi mégis állandóan arra törekszünk, hogy a kikerülhetetlen vegyi anyagok közül a lehető legkímélőbbet használjuk.

Yves Rocher - Cosmétique Végétale

Yves Rocher - Cosmétique Végétale

A Cosmétique Végétale egy szerződés, amelyet Yves Rocher a természettel és a nőkkel köt. Egy tiszteletre és közelségre épülő elköteleződés. Minden nő számára biztosítás az igazi szépséghez. A Cosmétique Végétale egy egyedülálló, összehasonlíthatalan kozmetika, tevékenysége öt, a természet általános értékei alapján meghatározott alapelvre épül.

Tuti menü