Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógynövénytartalmú folyékony szappanok képes leírás - Szappan.tlap.hu
részletek »

Gyógynövénytartalmú folyékony szappanok - Szappan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szappan.tlap.hu » Gyógynövénytartalmú folyékony szappanok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Biola Bio rózsa fürdőkrém

Biola Bio rózsa fürdőkrém

Sls mentes tusolókrém. Hidratáló lenmag és csicsóka kivonat tartalmú. Vitalizáló vöröshere-csíra és majoránna összetétel. Bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok találhatók benne. Gyártó: Biola Biokozmetikai Kft.

Kéztisztító zselé

Kéztisztító zselé

A kézfertőtlenítő zselé tökéletesen fertőtlenít és tisztítja a bőrt. Jótékonyan ápolja a kezünket és a hársvirágnak és narancsolajnak köszönhetően csodálatos illata van. Kevés kézfertőtlenítő zselét téve a száraz kézre, alaposan megtisztítani azt. Használata víz nélkül történik, a szokásos kézmosások között.

Ökonet folyékony szappan

Ökonet folyékony szappan

Az Ökonet folyékony szappan nem tartalmaz Sls-t, ápolja bőrét, és nem károsítja szervezetét! Az Sls mentes krémszappan tökéletesen, kíméletesen tisztít, a bőr természetes védőrétegét nem károsítja. Az extrém bőrű egyének ideális bőrápolószere.

ÖKO magazin hírek
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de hogyan?
Üzemanyag fogyasztás csökkentése - de... Korunk egyik legnagyobb problémája az üzemanyagok fogyasztásának, és árának a kérdése. Egekben a benzin ára, a gépkocsit viszont szükséges lenne használni a mindennapokban. Nem marad más hátra, mint takarékoskodnunk kell, de hogyan? A kevesebb üzemanyag fogyasztás érdekében már minden vezetéstechnikai trükköt megtanultunk és alkalmazunk, de valami olyan megoldás...
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja
Echinacina - az immunrendszer nagy barátja Az immunrendszer szervezetünk védőbástyája. Ha elbukik, a betegségek lepik el...
Ökotermékekkel az Ön és környezete egészségéért!
Ökotermékekkel az Ön és környezete... Ökotermékekkel védjük egészségét és környezetét! Az ökotermékek...
Ökonet folyékony szappan

Ökonet folyékony szappan

Univerzális tisztítószer. Kiváló kézmosó, előnyös korpás fejbőr ápolására. Az extrém száraz, túlérzékeny bőrű egyének ideális bőrtisztítója lehet. Mosásra, tisztításra is kiválóan alkalmas, folttisztító tulajdonsággal is bírhat. Igazi csoda!

Palmolive

Palmolive

Folyékony szappan lime kivonattal és természetes antibakteriális hatóanyaggal. Eltávolítja a főzés közben kezére került kellemetlen szagokat Hatásos a hal, hagyma és fokhagyma szaga ellen. Kerülje a termék érintkezését mészkővel és acéllal. Óvja a közvetlen napfénytől.

Tulasi

Tulasi

Mérsékelten habzó, kiváló tisztító hatású fürdőbalzsamok, melyek sls mentesek. Kiszerelés: 250ml. Magyar termék, melynek gyártója a Tulasi. Enyhén lúgos kémhatású, kiváló bõrtápláló, színezéket nem tartalmazó fürdőbalzsam.

Tuti menü